Work + Coffee date

Yesterdays shopping

Åh ja, så var jeg på job igen, og forelskede mig i denne skønne uld sweater fra DAY, og 2 sekunder efter var den bestilt! Det er som om det går galt hver gang, jeg er på job.. Vil nok sammenligne det med en alkoholiker på afvænning, der arbejder i en bar omgivet af alkohol -så er det altså svært at lade være!! MEN heldigvis er jeg IKKE på afvænning, skal bare prøve at styre mig lidt! 😀

Nu er jeg på vej på job igen.. (Følg spændt med senere for at se, om det gået galt igen i dag)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work + Coffee date