New in

The last day in Paris

Jeg kan konstatere, at jeg skal bruge MANGE flere dage, hvis jeg skal nå igennem alle de fine butikker i Paris! Har slet slet slet ikke nået halvdelen af det jeg skulle.. Men så må jeg jo bare af sted snart igen (dog med en veninde næste gang, hvis jeg skal shoppe -og det SKAL jeg) 🙂 Vi brugte den sidste dag på lidt sightseeing & den hyggeligste picnic i solkongens have ved slottet ” Château de Versailles”. Og så fik jeg lige et par timers shopping på egen hånd -det var ikke så smart! 😉

Vil I se, hvad jeg har købt?

2 kommentarer

  • Pernille

    Ja! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser hyggeligt ud med picnic. Jeg kunne også godt tænke mig at komme til Paris med en veninde, for det er begrænset hvor sjovt min mand synes det der shopping er i længden 😉

    Og ja, lad os se dit YSL køb 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in