Todays

Wishlist 1

Blev allerede spurgt om julegaver ønsker for en måned siden af min mor, og har stadig ikke fået skrevet ønskeseddel.- Kan nemlig kun finde nogle liiidt for store ønsker, som b.la. en Ipad, Ipad cover fra Balenciaga, verdens sejeste hat fra Givenchy (forelskede mig i den i Paris) Louboutin pumps og Balenciaga Iphone case -som jeg fortryder jeg ikke købte i Paris..

Nu vil jeg kigge på mere realistiske ønsker (og håbe på min kæreste ser denne blog update, og bliver inspireret til, hvad jeg skal have i julegave) -I tilfælde af du kigger med, så skal du vide jeg elsker dig rigtig rigtig højt!!! 😉

2 kommentarer

  • Mia

    Det kender jeg rigtig godt. jeg er begyndt at bruge http://e-ønsker.dk så kan man lave et ønske mens man surfer hvis man har deres browser extension. Så slipper man for at stå i den der “pas” situation over for sin mor når hun ringer for tredje gang og udbeder sig en ønskeseddel hihi (: Tror også jeg tilføjer Den super nice cap til min ønskeseddel 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • DET er smart! Tusind tak for det tip, det gør det noget nemmere (også for dem der skal give gaver) 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays