Sneak Peek // NEW IN!!!

Yesterday

Gårsdagen på vej til Dubai Mall.. Man skal helst dække skuldre & ben til når man er i deres Malls hernede, og man må heller ikke gå hånd i hånd derinde. Og selvom der er flere turister der gør det alligevel, kan jeg dog bedst lide at dække mig lidt til + der også er VILDT koldt derinde pga aircondition (og så var det den perfekte undskyldning for, at kunne bruge mit Louis Vuitton tørklæde i varmen)

5 kommentarer

 • Jeg hoppede selv i lang sort maxikjole for at mine ben var dækkede, det var ret behageligt og så følte jeg mig godt tilpas sådan, jeg havde ikke lyst til at skille mig ud som turist. Jeg skulle hele tiden tage mig selv i lige at holde 5 cm. afstand fra min mand, for jeg plejer altid at holde ham i armen, men havde altså ikke lyst til at ende ud i problemer 😉

  Har du bemærket hvor fede tasker de abaya-dækkede kvinder går rundt med? Jeg har kastet mange misundelige blikke efter dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, så har man det altså også bedst 🙂 Hehe, vi havde slet ik tænkt over det med berøring, så vi har holdt i hånd derinde.. Men efter vi fandt ud af det, er det vildt sjovt, at det føles så forbudt at holde i hånd derinde 😀

   Og du kan lige tro jeg har bemærket deres tasker OG sko! Wauw, er helt betaget af mange af dem. Så mystiske og smukke kvinder, og så kan der lige titte et par røde såler frem -Helt fantastisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var også virkeligt betaget af dem, fandt dem også mystiske og smukke og havde ikke noget imod og komme hjem og se hele deres garderobe 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • troldemaria

  Eeeella 🙂
  Ej, hvor jeg håber, at I nyder det i Dubai – ser også sådan ud på billederne 🙂
  Hvor har du købt din lange sorte nederdel? Dem, som jeg har kunne finde har bare ikke været helt gode, men det ser ud til, at den du har bare er fin – du er i hvert fald super lækker i den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ååååh taaak, søde Mariaaa! 😉 Den er såmænd “bare” fra H&M (den ved Clemens Bro) til 250 kr.. Købte den lige inden jeg tog afsted, og den er virkelig skøn fordi den falder så flot og er i et lækkert materiale! Så skyyyynd dig i H&M 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peek // NEW IN!!!