IN TIME

Yesterdays

Den sidste dag i Dubai, blev efter de obligatoriske timer ved poolen, brugt på en lille gåtur & shopping i Dubai Mall. Det er underligt man kun kan shoppe i Malls hernede, der er ingen butikker & næsten ingen fastfood steder udover dem, der er i de forskellige Malls. Jeg tror det har lidt med varmen at gøre, om sommeren er der jo 40-50 grader, og nu er der omkring 30 grader, så det er egentlig også vildt behageligt at gå rundt i aircondition, især når man skal prøve tøj osv.. Og ikke regn med at se nogle nye “new ins” herefter, er riiimelig broke efter købet af de røde såler! 😉

Wearing// Skirt & T-shirt: H&M // Bag: Balenciaga // Sunnglasses: Malene Birger

1 kommentar

  • Ja sjovt du siger det, der er ikke rigtigt nogle shoppegader og lign. alt foregår indendørs, det er kun spisestederne og lign. hvor det selvfølgelig er muligt at sidde udenfor og nyde livet 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN TIME