Sneak peek // New in

Shoe Hunting

I går var jeg på skojagt for, at finde et par der passer til min DAY palliet kjole (se den HER) Men fandt selvfølgelig alt muligt andet, og endte med at købe en top fra 2ND DAY i en meget oversized str, så jeg kan bruge den som kjole. Og så fandt jeg et par fiiine ankel støvler fra Guess (viser dem senere), som oven i købet var på udsalg, men som ikke passer til hverken palliet kjolen eller toppen, men fine er de! Håber I alle har bedre styr på jeres outfits til i aften! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek // New in