Saturday sneak peek

Saturday in 2ND DAY

Lørdag aften i min nye 2ND DAY top (som jeg har købt i en str 42, så jeg kan bruge den som kjole) Havde en skøn aften med de dejligste venner! <3 Jeg skulle desuden være i KBH nu, men er blevet syg (eller tror nærmere, det er en mindre alkohol forgiftning) Dårlig er jeg hvert fald! 🙁 Håber meget, jeg er frisk imorgen, så jeg kan komme over til Patriksson og modeugen!!!

Wearing// Top: 2ND DAY // Watch: Zadig & Voltaire // Rings: Line & Jo // Clutch: YSL

2 kommentarer

  • Malene Andersen

    Vildt flot top 🙂 kan du sende et link til den hvis man kan finde den online? Knus malene

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Taaaak! Jeg kan desværre ikke finde den online pt. Men skriver fluks et link, hvis jeg skulle støde ind i den! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday sneak peek