Project Healthy

LE LOVE

Er egentlig ikke fan af Valentines Day og andet pladder romantik, synes det bliver lidt kvalm & påtaget. Det valgte min kæreste selvfølgelig, at lave lidt sjov ud af, og sendte mig hjerte ballon & blomster for 2 år siden, med et kort, hvor der stod, om vi skulle komme sammen! (Plat JA, men stadig fantastisk)  Så nu har vi så års dag på Valentines Day (Måske vi skulle slå op, og blive kærester igen en anden dato) Men nu har vi trods alt været kærester i 2 år i dag -det er sjovt, som det virker som ingen tid, i forhold til følelsen af, at man har været sammen i 100 år..

Anyways, synes det var oplagt at dele denne blog med jer i dag,  som er en af mine yndlings blogs. Og så lige et “Happy Valentines Day” (til jer der elsker dagen) <3

Tjek den fine blog ud på LE LOVE 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Project Healthy