Todays

@CPH

Har tilbragt dagen i KBH med min dejlige veninde Fie, som jeg ikke har set i ALT for lang tid.. Men heldigvis kunne vi lige klemme hinanden ind i kalenderen i dag, inden jeg rejser til Alanya i morgen tidlig (har jeg nævnt jeg glæder mig?) 🙂

 

 

6 kommentarer

 • Jeg vidste sgu de var til dig, de boots, M! Jeg pakkede dem til dig :*

  Hilste de dig fra mig inde i butikken? Sagde til den ene af dem, at hvis der kom en sød, lille, smilende, smuk pige, med en Bal city og mine Chloé støvler, så skulle de hilse fra mig. 😉 Hahaha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha, ej hvor sejt! og så ramte du lige plet med påklædningen 😀 Men de hilste desværre ikke fra den søde Ditte! Men fantastiske støvler, dem bliver jeg satme glad for -og fantastisk flot indpakning 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha, det var altså sjovt. 😀 Godt du kan lide dem, de er ret fine! 😀

   Og tusind tak, gjorde mig herre umage med sløjfen. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du købt din Ganni tee og hvad måtte du slippe for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, tak 🙂 Hvad str. har du taget den i? Jeg er selv en S/M .. Men den er udsolgt på youheshe i M.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays