SUNday

Sneak Peek // Instagram

Er lige kommet hjem efter den skønneste dag i solen med den skønneste veninde! Vi mødte fine ænder og drak dejlig juice fra Joe & The Juice!<3 Nu skal jeg igang med, at sortere i mit tøj, skal jo på ferie på fredag, og når jeg kommer hjem har jeg en uge, til at pakke hele lejligheden ned inden vi flytter -Det er virkelig uoverskueligt når jeg ikke kan få ALT med i flyet! Men glæder mig så meget til, at have overblik over mit tøj..

-Stay tuned for todays outfit-pics! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNday