On The Road Again

Det er virkelig upassende, at bo i Jylland når man rejser tit.. Sidder lige nu i et tog kl 2.00 om natten, for at kunne nå et fly kl 8.40 i morgen tidlig i KBH Lufthavn (eller i dag, er det jo så egentligt) Men så har jeg da hvert fald muligheden for, at blogge! Jeg skal mellemlande i Ukraine og derefter flyver jeg til Sofia (Bulgariens hovedstad) hvor jeg lander kl 16.15, og derfra har jeg så ca 5 timers køretur, så alt i alt, en ca 18 timers lang rejse.. Oh god, kunne være i Thailand eller Australien på den tid! 🙂

Wearing // Jacket/Cardigan: Ebay // Leggings: Topshop // Shoes: Isabel Marant

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays // CPH airport