New in // Acne

Todays // New in

 

Mmm, solskin og 28 grader i dag! I love it 🙂 Da jeg var i Varna og shoppe for nogle dage siden, købte jeg en del basic T-shirts i Zara, elsker denne med dødningehovedet klippet ud bagpå.. I morgen skal jeg nyde dagen på stranden -I need a tan now!

Wearing // Tee: Zara // Shorts: Topshop DIY // Shoes: Chloé // Bag: Balenciaga // Sunnies: Ray-Ban

7 kommentarer

 • Den er super fed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Har kigget lidt på din blog i dag, og er blevet nysgerrig efter at vide noget mere om dig:) Hvor er du flyttet hen og hvorfor? Hvad laver du og din kæreste??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du kigger med 😉 Jamen lige nu bor vi i Bulgarien, fordi min kæreste laver forretning hernede, så jeg nyder faktisk bare livet i solen lige pt.. 😉 Det bliver nok sådan, at vi kommer til at være i DK højst 3 mdr om året, og ellers skal vi bo i Bulgarien og Alanya.. Jeg skal nok uddybe det hele senere i et indlæg på bloggen, der er nemlig mange der spørger -så følg endelig med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Det lyder heller ikke værst;) Mange tak for svar, glæder mig til at høre mere:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er da slet ikke misundelig på de 28 grader.. nej nej.. jeg er godt tilfreds med regnen og den bidende kulde herhjemme, det er hvad jeg kalder dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej vel?? 😉 Det er også utrolig hårdt at være i så meget varme så længe af gangen, især når man ikke laver noget! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Acne