Soon on my way..

Denmark

Så er jeg tilbage i Danmark, og det er fantastisk at være her når der er sol og sommer.. Har tilbragt dagen med min bedste veninde i Aarhus, og i morgen aften smutter jeg til København. Kan slet ikke vente til Distortion starter på onsdag, og til at se endnu flere dejlige mennesker, mens jeg er i DK denne uge!

I am back in Denmark, and it is absolutely fantastic to be here, when the weather is SO great! I’ve spent the day with my best friend in Aarhus, and tomorrow evening I am going to Copenhagen.. I am so excited about spending my week here in Denmark with so many lovely people, and Distortion coming up Wednesday -Ready, set, GO!

Wearing // Leather vest: Topshop // Shorts: Rag & Bone // Shoes: Mango // Sunnies: Ray-Ban

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soon on my way..