Raw Lunch Date

Distortion 2012

20120531-090700.jpg

20120531-090634.jpg

Lige et par instagram billeder fra gårsdagens Distortion i City. Jeg har ingen net herovre, så kan kun blogge fra min Ipad (hvilket er ret svært) så der bliver ikke meget blogging denne uge, men på søndag er jeg back in business fra de varme lande 🙂

Just a few pics from yesterdays Distortion party in CPH City. I don’t have any internet connection here, so I am blogging a bit from my Ipad (which is kind of difficult) so there will be a lack of blogging from me this week! I am leaving sunday morning, so soon I will be back in business 🙂

Wearing// Leather vest: H&M // Shorts:Rag & Bone // Knit: Isabel Marant// Scarf: Louis Vuitton // Bag: Balenciaga

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw Lunch Date