Today I'm Wearing

Rag & Bone Love

ELSKER mine nye shorts fra Rag & Bone, som jeg købte inden jeg rejste fra DK! Og endelig kan jeg bruge dem (hele tiden) Skulle have været til grand opening på et nyt shopping mall i Burgas i dag, men kunne ikke lige overskue det, selvom jeg egentlig har glædet mig helt vildt til det.. Så det bliver imorgen i stedet, hvor vejret alligevel skulle blive elendigt!

I LOVE my new shorts from Rag & Bone, that I bought right before leaving Denmark! And finally I can use them (all the time) I was supposed to go to the grand opening of a new shopping mall in Burgas today, and even though I am really excited about it, I wasn’t really up for it today.. But since the weather is going to be bad and rainy tomorrow, I will go check it out tomorrow instead!

Wearing // Shorts: Rag & Bone // Top: Zara // Leather vest: Topshop // Belt: Day Birger Et Mikkelsen // Boots: Notabene // Sunnies: Ray-Ban Wayfarer

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today I'm Wearing