Denmark

Raw Lunch Date

Skulle egentlig have været på vej til København nu, men det er blevet udsat til senere i aften, så jeg har igen i dag nydt solen med min bedste veninde, og spist frokost på min yndlings Raw-food bar, Råbar i Aarhus! Nu glæder jeg mig til KBH senere.. Laters Alligators 🙂

I should have been on my way to Copenhagen right now, but it has been exposed till later this evening. Instead I have enjoyed the day again with my best friend in the sun, and we got a perfect lunch, at my favourite Raw-food restaurant in Aarhus -perfect day! Now I am looking forward to going to Copenhagen later on.. Laters Alligators 🙂

Wearing// Leather Shorts & Jacket: Day Birger Et Mikkelsen // Top: Zara // Shoes: Isabel Marant // Bag: Balenciaga // Sunnies: Ray-Ban // Watch: Zadig & Voltaire

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denmark