High-Street Shopping

Sushi Date

Når en lang shopping dag, bliver afsluttet med en sushi-date, så er dagen tæt på perfekt! Især når det ovenikøbet ikke regner, som vejrudsigten havde lovet.. Ser dog stadig MEGET frem til 30* og sol i næste uge, så skal stranden vist tages i brug!

A long shopping day that ends with a sushi-date, must be close to a perfect day! Specially because the weather turned out much better than promised. I am still though looking VERY MUCH forward to the next week, when we will have 30* and lots of sun -then it must be time to visit the beach!

Wearing // Shirt: Diesel (Oldie) // Jeans: Zara // Shoes: Isabel Marant // Sunnies: Ray-Ban

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High-Street Shopping