Sneak peek // New in

Todays

Har shoppet HVER eneste dag, siden jeg kom herover, og i dag var ingen undtagelse, og det bliver imorgen og i overmorgen heller ikke! Så jeg har masser af nye ting, at vise jer!!! Jeg rejser jo lørdag nat, og denne gang er jeg væk indtil August, så ser det som livsnødvendige køb. -Jeg elsker desuden min nye vest.

I’ve been shopping EVERY single day, since I arrived last Monday, and today was no exception, just as tomorrow, and the day after tomorrow wont be either. I am leaving Saturday night, and since I wont be back before August, I really think it is vital purchases. BTW. I love my new vest.

Wearing// Vest: H&M Trend // Knit: Weekday // Pants:R13 // Shoes: Isabel Marant // Bag: Balenciaga // Sunnies: Ray-Ban

2 kommentarer

  • Camilla

    Hvor er det du hele tiden rejser hen- og hvad laver du der:)?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, det er fordi min kæreste er blevet udenlands dansker, og lige nu arbejder i Bulgarien mindst 6 mdr om året. Jeg er så bare flyttet med, og nyder egentlig bare livet indtil jeg ved præcist, hvad jeg vil/skal med mit liv arbejdsmæssigt. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek // New in