So f...... hot!

Happy Midsummer!

Had the BEST night last night! A lovely Swedish girl named Emma and I went out for drinks (lots of drinks) so I have pretty much been more or less useless today being (so seriously bad) hungover.. I am always getting so ill the day after drinking, maybe that’s a good thing, or else I probably would be drinking all the time! 😉 So tonight it is midsummer, and I am dreaming my self away to Sweden, celebrating with a floral wreath around my head or to Denmark setting a witch on fire! But I will be celebrating in bed with a good film and popcorn instead.. Happy midsummer!

Wearing //Dress: ACNE // Sunnies: Ray-Ban // Watch: Rolex Vintage

10 kommentarer

 • katarina

  I Danmark er det først i morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det? Haha, har slet ik styr på dagene når jeg er hernede! Men så kan jeg jo stadig nå at sende en heks afsted imorgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  tænkte på om du kan anbefale en god tatovør. Jeg skal til Burgas i næste uge og regner med at få endnu en tatovering 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den bedste jeg kender hedder Sunny Ink, de holder til i Sunny Beach hver sommer (jeg bliver tattoveret af der hver gang!) -de har også været i Danmark og tattovere. Jeg kender desværre ingen i Bourgas, jeg tør anbefale dig;) Men hvis du kommer forbi Sunny Beach, vil jeg gerne bestille en tid for dig? Bare sig til..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  ej, det må du da meget gerne..der sku vist ikke være så langt til Sunny Beach, så der tager vi helst sikkert ind en af dagene- jeg tror det bliver torsdag, da det helst skal være sidst på ugen, så den ikk får så meget sol. Så en tid torsdag kl.13? Mange tak for hjælpen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det tager nemlig kun 30 min at køre til Sunny Beach fra Bourgas.. Hvor meget skal du have lavet? Han skal lige vide hvor meget tid der ca skal afsættes.. Stedet hedder Sunny Ink, og mht adresse er det ikke helt så simpelt i Sunny Beach, der er nemlig ikke rigtigt adresser (hvertfald ikke synligt).. Men det ligger tæt på Den Glade Viking, så hvis I kører dertil er det nemt at finde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  hov og hvad er deres adresse? det er torsdag d.5 juli 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Jeg skal bare have lavet et lille hjerte på min arm, så det tager vist ikke så lang tid 🙂 1000 tak for hjælpen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Of course, what a magnificent website and revealing posts, I surely will bookmark your site.Have an awsome day!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So f...... hot!