Happy Midsummer!

MALMÖ

If you follow me on Instagram you probably know, that I am in Sweden right now?! I went to Malmö yesterday to visit a favourite friend of mine, and when I am done shopping today, I am going to Copenhagen in Denmark to look at an apartment (YES! I am finally moving to Copenhagen after this summer) I am already leaving again this night, and even though, I have really missed Denmark, I seriously can’t wait to get away from this winter weather there is here in Scandinavian!

Wearing// Jacket (under vest): Mango // Leather Vest: H&M Trend // Pants: R13 // Shoes: Never Denim // Scarf: Louis Vuitton // Bag: Givenchy

2 kommentarer

 • Ann P.

  Altså..nu har jeg brændt inde med et spørgsmål for hver gang jeg tjekker din blog..– jeg må ikke ha fulgt med længe nok.. For hvilket land bor du i nu? Hvad laver du dernede? Hvor lang tid har du været der?? 😉
  Kunne ikke læse mig frem til det under noget “om mig” ell. lign.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, jeg forstår godt det er lidt svært at finde ud! Jeg har faktisk planlagt at lave et indlæg i starten af næste uge om hvad jeg præcist laver og hvorfor, der er nemlig mange der spørger! Så følg med i starten af næste uge, så skal jeg komme din nysgerrighed til livs 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Midsummer!