MADE FOR WALKING

BLACK & WHITE

WITH A LITTLE TOUCH OF NEON, were the colours of my outfit today. I need more beanies in more colours, it can really spice up an outfit! I just got home after a lovely family day at the Zoo, I LOVE to look at animals, especially the ugly and funny looking ones.. Speaking of animals, I just got the black fur vest that I’m wearing at the picture. It is absolutely perfect to wear this time a year, and when it gets colder, I can use it as a cardigan.

Wearing // Fur: Vintage // Shirt & Shorts: Day Birger Èt Mikkelsen // Scarf: Alexander McQueen // Bag: Stella McCartney // Shoes: Never Denim // Sunnies: Ray-Ban

 

2 kommentarer

 • Cecilie

  Fedt look. Elsker huen 🙂
  Er du glad for din stella McCartney taske? Tænker at investere i en. Har dog mine tvivl pga den ikke er ægte læder. Synes du den er pengene værd? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak 😉 Jeg er rigtig glad for min Stella taske, og tænker aldrig over det ikke er læder, fordi den er så lækker i kvaliteten alligevel! Men skulle jeg investere i en enkelt taske, ville jeg nok vælge en taske i læder, som kun bliver lækre med tiden.. Men pengene værd er den helt sikkert! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADE FOR WALKING