FRIDAY NIGHT

ONCE YOU GO BLACK

20121113-194723.jpgSo here is the bag I bought in London -My new Givenchy-Love!! I was actually looking for a coloured bag, because I’ve suddenly realized that I only have black bags in my closet, and I really need a bag to contrast my clothes.. But once again I ended up with a black bag, but this time a big black Givenchy shopper, that I love just as much as my little black Givenchy..and my black YSL clutch..and my black Stella McCartney Falabella bag..and my favorite black Balenciaga bag…………. Need I say more?

4 kommentarer

 • Haha, hvor er det sjovt, Michella.

  Jeg har kun én sort taske. Alle mine andre er farvede. Og den ene sorte bruger jeg faktisk ca. ikke. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvor fedt det lige er modsat! 😀 Det er sjovt, som man altid drages af ting der ligner det man har.. Jeg SKAL have en farvet næste gang, og så spørger jeg fastelavns riset til råds inden! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ejer stortset også kun sorte tasker. Jeg har dog 2 clutches/pouches fra Prada som er farvrig. Ellers er mit seneste køb en Celine Nano 2-colour – Sort/ivoiry. Men jeg ææææælsker sorte tasker – og din givenchy er også fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from
  somewhere? A design like yours with a few simple adjustements
  would really make my blog jump out. Please let me know
  where you
  got your theme. Bless you

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY NIGHT