ONCE AGAIN

HAPPY EASTER!

IMG_1261Wearing// Jacket: H&M Trend // Tee: IRO // Pants: Hunkydory // Boots: Isabel Marant // Sunnies: Ray-Ban

HAPPY EASTER FROM ME TO YOU 🙂 I am wearing a new jacket from H&M Trend, which I’ve been planing to buy, since I saw it at their showroom, so I am very happy that its finally mine. Now, I need to celebrate Easter with doing absolutely nothing. Hope you’re enjoying your holidays! XX

GLÆDELIG PÅSKE FRA MIG TIL JER 🙂 Jeg har min nye jakke fra H&M Trend på idag, som jeg lige har købt i H&M i KBH. (den findes desværre ikke i Jylland) Har cravet den siden jeg så kollektion for flere mdr siden, så jeg er SÅ glad for endelig at have fået den med mig hjem. Nu vil jeg tilbringe de sidste påske-dage med at lave så lidt som overhovedet muligt! Håber også I nyder påskedagene! XX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONCE AGAIN