OOOPS!

AT THE MOMENT

CPH1image cph2image

I AM IN ALANYA, IN TURKEY.. I’ve just arrived here yesterday from Istanbul, and before that I was in Bulgaria, and before Bulgaria I was in Copenhagen in Denmark, where these pictures are taken, just before going to the airport.. The internet hasn’t really been working, so I have a lot of pictures to share with you from the last couple of days on the run! A lot of exciting things is happening at the moment, and I cant wait to share it with you! But for now I only have some outfit pictures to share with you 🙂

LIGE NU ER JEG I ALANYA, I TYRKIET.. Jeg ankom i går aftes fra Istanbul, og før Istanbul var jeg i Bulgarien, og før Bulgarien var jeg i KBH, hvor disse billeder også er taget, lige før jeg skulle i lufthavnen. Jeg har rejst frem og tilbage, og har derfor ikke rigtig været on-line, så jeg har en masse billeder, jeg mangler at dele med jer! Der sker så mange spændende ting lige nu, som jeg næsten ikke kan vente at dele med jer. Men indtil må jeg nøjes med at dele mine outfit billeder 🙂

Næste indlæg

OOOPS!