YESTERDAY

DUNK SKY HI

NI111A04B-850@1.1NI111A04B-850@6.1 NIKE DUNK SKY HI AT ZALANDO OR AT NIKE’S OWN WEBSHOP HERE..

A PAIR OF DUNK SKY HI IN BLACK AND WHITE, is now on its way to me! Think they’ll be amazing to style with a feminine dress, or just casual with denim shorts and a T-shirt.. Anyhow, they’ll be perfect for my short legs! 😉

ET PAR SKØNNE DUNK SKY HI I SORT & HVID, er nu på vej hjem til mig! Tror virkelig de bliver fine til en fin feminin kjole, eller helt casual til et par denim shorts og en T-shirt.. Uanset hvad, så bliver de perfekte til mine korte ben! 😉

Bestil nu på zalando.dk ? Fri leveringen og retur! 

 

4 kommentarer

 • de er SÅ fede, har selv savlet over dem i blå/hvide!! glæder mig til at se dig style dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Jeg havde også vildt svært ved at vælge farve, så jeg ender jo altid med sort eller hvid!:D Men de bliver sjove at style 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Så fede! Er de normale i størrelsen?
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   De er til den lille side, men synes de er ret normale i str.. Jeg er en normal 37 og har købt dem i 37, men hvis jeg var en stor 37, så ville jeg købe i 38 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAY