DUNK SKY HI

Helloooo

28aprilfoto28april1image

Wearing // Cardigan: H&M Trend (new in) // Knit & Bag: DAY // Denim: Acne Pop Betty // Shoes: Mag’s Magasin // Sunnies: Céline

Hello there! I am soooo busy right now, and don’t really have the time to blog because of my final examination tomorrow, and my travel Tuesday.. There has been a change in my plans, so this time I am actually not coming back to live in Denmark again as planed. I am very excited, and will tell you a lot more about it next week.. Happy Sunday!:) XX

Halløjsa! Jeg har så sindssygt travlt lige nu, og har sleeeet ikke tid til at blogge før jeg er færdig med min afsluttende eksamen imorgen, og min rejse på tirsdag er overstået.. Der er nemlig sket lidt ændringer i planerne, så jeg kommer faktisk slet ikke til Danmark  igen om 4 mdr som først planlagt.. Jeg glæder mig helt vildt, og vil fortælle meget mere om det hele i næste uge.. Nyd jeres søndag! 🙂 XX

9 kommentarer

 • Cecilie

  Lyder spændende 🙂

  Hvad studerer du?

  Hva koster cardiganen og hvilken H&M er den købt i? 🙂 Kradser den?
  Sorry for de mange spørgsmål 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Hehe, det er helt okay! 😉 Jeg er færdig uddannet Designteknolog fra TEKO imorgen.. Og Cardiganen er virkelig blød, så slet ingen krads.. Den er købt i H&M ved Lilletorv i Aarhus til 399kr.. Ha en dejlig Søndag!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Okay, jeg er selv uddannet designteknolog fra KEA 😉
  Tak den må jeg ud og lede efter imorgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zine

  Hej, den er virkelig fin den cardigan.
  Ville lige høre om du sælger ud af dit tøj nogle steder?
  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Tusind tak, Zine! 🙂 Jeg er faktisk i gang med at lave sådan en Tictail shop, så der kommer jeg til at sælge ud om en uges tid;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zine

  Sejt, det vil jeg holde øje med så 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zine

  Du må btw meget gerne sige til, når den er oppe at køre den tictail 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Ååh, det skal jeg nok! Den er lige lidt forsinket, men satser på den er oppe at køre senest i starten af næste uge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zine

  Ja .. nu er det så mig igen.
  Vil bare sige at du endelig-endelig-endelig må sige til, hvis du skulle finde på at sælge denne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DUNK SKY HI