TUESDAY EVENING

TWO FROM ISTANBUL

istambul2image istanbul3image

Wearing // Jacket: H&M Trend // T-Shirt: Cos // Denim: ACNE // Espadrilles: Chanel // Bag: Céline // Bracelet: Balenciaga // Iphone Cover: Marc by Marc Jacobs

JUST WANTED TO SHARE THESE TWO PICTURES FROM ISTANBUL, when I was out shopping in my perfect Chanel Espadrilles. I was REALLY tired this day, after travelling all night, so didn’t even buy anything.. I did some shopping later on though, and I will show you what I bought tomorrow:)

VILLE BARE LIGE DELE DISSE TO BILLEDER FRA ISTANBUL, som er taget den dag jeg var ude at shoppe i mine perfekte Chanel espadrilles. Jeg var sindssygt træt den dag, efter at have rejst hele natten, så fik faktisk ikke shoppet noget som helst.. Men det er jeg selvfølgelig kommet efter senere, så jeg har lidt nye indkøb, at vise jer imorgen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUESDAY EVENING