OOOOH NO, YOU DIDN'T!!!

YESTERDAY

CCCCfoto CCCimage

Wearing // Jacket: MARNI, H&M // Scarf: Boss Orange // Jeans: ACNE // Shoes, Bag & Sunnies: Céline

YESTERDAY IN MY CÈLINE LEOPARD ESPADRILLES FOR THE VERY FIRST TIME.. A beautiful moment! 😉 I am very very busy these days, since I have to pack like EVERYTHING I need to have with me, for at least the next 6 months.. Oh my, shopping is not always a good hobby! Well, I will tell a lot more about this next week, I need to go pack again 🙂

I GÅR HAVDE JEG MINE CÈLINE LEOPARD ESPADRILLES PÅ FOR ALLER FØRSTE GANG.. Et meget smukt øjeblik! 😉 Jeg har simpelthen så travlt de her dage, jeg er nemlig ved at pakke sådan ca ALT ned, som jeg gerne vil have med mig hvertfald de næste 6 mdr.. Åh gud, shopping er ikke altid en god hobby, SÅÅÅ meget tøj overalt! Nå men, jeg vil fortælle jer meget mere om alt det i næste uge, nu må jeg tilbage til nedpakningen igen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOOOH NO, YOU DIDN'T!!!