TODAY I WAS WEARING

HELLO DENMARK!

rodebjer5rodebjer1rodebjer6

 WEARING // Tee: COS // Nala Pants: RODEBJER // Shoes: SUPERGA // Bracelet: BALENCIAGA // Bag: CÈLINE TRIO // 

FINALLY BACK IN DENMARK, only for the weekend though, but still very happy to be here for a couple of days, especially because Denmark is so beautiful in the summer. Now I will go spent my evening with my best friend, really misses her, when I am away, so she is always my first prior <3 As mentioned before I am going to a wedding tomorrow, and I will of course get some pics of my outfit to share with you.. Have a lovely weekend!

ENDELIG TILBAGE I DANMARK, og selvom det  kun er weekenden over, er det så dejligt, at være her igen! Specielt fordi sommeren også er her, Danmark er jo så smuk om sommeren. Nu vil jeg tilbringe min aften med min bedste veninde, som jeg savner så forfærdelig meget når jeg er væk, så hun er altid min første prioritet når jeg lægger vejen forbi Danmark <3 I morgen skal jeg, som tidligere nævnt til bryllup, og jeg husker selvfølgelig, at få taget lidt billeder af mit bryllups-outfit, som jeg kan dele med jer.. Ha en fantastisk weekend!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY I WAS WEARING