TODAY'S

NEW IN

20130528-225446.jpg20130528-224945.jpg

JUST ORDERED these leo sandals from MOSS COPENGAGEN! They look a LOT like the ones from ZARA from last season (the ones Elin Kling is wearing on the picture below) that I was sooo sad I never got my hands on! So I was very happy, when I saw these online at Moss CPH’s webshop. I guess I can always use some more Leopard print in my wardrobe!

JEG HAR LIGE BESTILT de her leo sandaler fra MOSS COPENHAGEN! De ligner virkelig meget ZARA sandalerne fra sidste sæson (Dem som er på Elin Kling, på det nederste billede) som jeg var virkelig ked af, jeg aldrig fik fingrene i! Sa jeg blev Såå glad, da jeg så de her på Moss CPH’s webshop. Aldrig gå ned på Leopard!

tumblr_m9da1xjl1t1qhzt4ro1_500

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S