MY GIVENCHY SHOPPER

ROAD TRIP TO SOFIA

sofiafotosofia6imagesofia111image

WEARING // Dress: H&M // Shirt: 2ND DAY // Bag & Sunnies: CÈLINE // Shoes: CONVERSE //Bracelet: BALENCIAGA 

YESTERDAY WE TOOK A ROAD TRIP TO SOFIA, Sofia is the capital in Bulgaria, and in Sofia there is an IKEA store, and that was why we were going there. It is a 5 hour trip each way, so I decided to wear something light and comfortable, and this bohemian dress from H&M was just perfect, especially when you add a pair of black converse. Converse really always do the trick, when you need to look nice but casual. Always.

I GÅR VAR VI PÅ ROAD TRIP TIL SOFIA, Sofia er hovedstaden i Bulgarien, og i Sofia ligger der en IKEA, og det var derfor vi skulle dertil! Så nu er køkken skabene fyldt op med rugbrødsmix og knækbrød, juhuuu 🙂 Turen varer ca. 5 timer hver vej, så jeg besluttede mig for at hoppe i en let boheme sommer kjole, og den her fra H&M var helt perfekt, især når man tilføjer et par sorte Converse sko til. Converse sko er virkelig altid perfekte, når man lige skal nedtone en lidt finere kjole. Elsker at mix’e noget fint & casual , og der fungere Converse sko altså bare altid.

5 kommentarer

 • Verdens fineste H&M kjole der! Hvilket af deres mærker er den fra, søde dame? Og hvornår er den købt?
  😀

  Du er laber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Åååh du er da verdens sødeste Ditte!;) Den er fra det helt alm sorte mærke, så den burde være i alle H&M butikker, og har lige købt for 2 dage siden! Så afsted med dig, skønne pigen!;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Orv! Afsted med mig! Tak, dame. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har en fantastisk blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY GIVENCHY SHOPPER