1 WEEK AGO

THOSE ANIMALS

jungle3image jungle6image

WEARING // Sweatshirt: KENZO // Pants: ZARA // Espadrilles: CÈLINE // Sunnies: RAY-BAN

TOO MUCH JUNGLE FEVER? You know I love those animals, printed and in real life, so of course I can’t get enough of this trend. Sadly no trends last forever.. I remember when I was a teenager, and the Dolce & Gabbana tees with leo and zebra print were the hottest trend. Well that ended as well. That always happens, when it becomes a trend, people get tired of it sooner or later. Do you think Leopard print is the new stripes as some people say? I hope so, but I am not sure I believe it. (Anyhow, don’t tell the Zebra)! 😉

FOR MEGET JUNGLE-FEBER? I ved jeg elsker de dyr, både på print og i virkeligheden, så selvfølgelig kan jeg slet ikke få nok af den trend. Desværre varer en trend sjældent forevigt. Jeg kan huske da jeg var teenager, hvor Dolce & Gabbana’s tees med leo og zebra print, var det hotteste. Da den trend sluttede, havde jeg et helt andet forhold til dyreprint. Jeg troede faktisk aldrig jeg skulle i leopard igen. Tror i det holder denne gang? Nogen spår jo, at leopard er de nye striber, jeg håber det, men er sgu i tvivl. (Uanset hvad, så lad være med at fortælle det til zebraen)! 😉

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 WEEK AGO