NEW IN

TODAY I WAS WEARING

imageimage image

TODAY I WAS WEARING MY NEW ZARA JACKET & JUMPSUIT.. Totally love both parts. I am going to wear the jacket again this Saturday with matching pants and white heels, when I am going to a wedding in Denmark. Can’t wait to go to Denmark for the weekend! we are already leaving tomorrow morning, so I have to go pack now.. See you tomorrow!

I DAG HAVDE JEG MIN NYE JAKKE & JUMPSUIT PÅ FRA ZARA.. Elsker allerede begge dele. Jeg skal have jakken på igen på lørdag sammen med de matchende bukser og mine nye hvide stiletter, når jeg skal til Bryllup i Danmark. Glæder mig SÅ meget, til at komme til Danmark i weekenden! Vi rejser faktisk allerede i morgen tidlig, så jeg må hellere komme i gang med at pakke. Vi ses i morgen!

 

 

 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN