NEW IN

TODAY I WAS WEARING

imageimage image

TODAY I WAS WEARING MY NEW ZARA JACKET & JUMPSUIT.. Totally love both parts. I am going to wear the jacket again this Saturday with matching pants and white heels, when I am going to a wedding in Denmark. Can’t wait to go to Denmark for the weekend! we are already leaving tomorrow morning, so I have to go pack now.. See you tomorrow!

I DAG HAVDE JEG MIN NYE JAKKE & JUMPSUIT PÅ FRA ZARA.. Elsker allerede begge dele. Jeg skal have jakken på igen på lørdag sammen med de matchende bukser og mine nye hvide stiletter, når jeg skal til Bryllup i Danmark. Glæder mig SÅ meget, til at komme til Danmark i weekenden! Vi rejser faktisk allerede i morgen tidlig, så jeg må hellere komme i gang med at pakke. Vi ses i morgen!

 

 

 

8 kommentarer

 • Helle

  Fedt sæt:) Må jeg spørge hvilken str. din jumpsuit er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Taak 😉 Det må du hvert fald! Det er en str 34 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Åh elsker begge dele. Arbejder selv i Zara og har kigget på jakken i flere uger nu. Jumpsuiten har vi dog ikke fået 🙁 Har du bestilt den på nettet? Ved du om den er Trafaluc? (det står inden i)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Åh, du fortryder da, hvis du ik køber den 😉 Min jumpsuit er fra Zara Basic.. Jeg har købt den her i Bulgarien, de havde lige fået den ind for et par dage siden, så mon ikke den snart lander i DK 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Nåh okay! Fedt 🙂 Ja mon ikke den snart lander i DK, men nu bor jeg på Island, så der går nok heller ikke så længe før den kommer her op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser så fin ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN