SNEAK PEEK

YESTERDAY

image

image

image

WEARING // Tee: COS // Shorts & Denim Cap: ACNE // Espadrilles: CHANEL // Sunnies: RAYBAN //

HERE ARE SOME MORE PICS FROM YESTERDAY, of me and the new hair! Ever since I tried extensions for the first time about 9 years ago, I’ve been totally addicted.. My own hair is really thin, and I just feel more feminine with long thick hair. I know a lot of people hates extensions, but as long as I it looks natural on me, I LOVE IT.

HER ER LIDT FLERE BILLEDER FRA I GÅR, af mig og mit nye hår! (og så rimer det endda!) Siden jeg første gang prøvede hår ekstensions for 9 år siden, har jeg været fuldstændig afhængig.. Mit eget hår er efter mange års mishandling med farvning/affarvning blevet virkelig tyndt, og jeg føler mig altså bare mere feminin med et langt og tykt hår. Jeg ved der er mange der hader hårekstensions, men så længe det ser naturligt ud på mig, så eeelsker jeg det! Har dog ikke planer om at bruge det forevigt, er også gået i gang med at tage Priorin kosttilskud, der skulle være genialt til at få hårrødderne til at blive normale igen (nogen af jer der har erfaring med det??). Og når jeg så tager mine extensions ud om 3 mdrs. tid, så regner jeg med, at mit eget hår er blevet stort, smukt og tykt! Haha.. vi får se! 😉

4 kommentarer

 • Cecilie

  Det flot med langt hår, men du var altså også rigtig fin uden extensions 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Åh du er sød! Tak! Nogen gange skal der bare ske noget nyt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie-Marie

  Vildt flot dit nye hår! Er du ikke også blevet farvet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Taaaak, Sofie-Marie 🙂 og jo! Dit skarpe øje ser rigtigt, det er blevet noget mørkere også;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAK PEEK