TODAY I AM WEARING

GRANNY CURTAIN

20130624-121243.jpg20130624-121310.jpg20130624-121315.jpg20130624-121304.jpg

WEARING // Shirt & Shorts: ZARA // Shoes: CONVERSE // Clutch: YSL, Saint Laurent // Bracelet: BALENCIAGA

HERE IS THE ZARA TOP IN ACTION! The fabric & print may be looking a bit like a granny curtain, but it also leads my thoughts to Stella McCartney’s summer resort at the Garden party this year(look here)! Anyhow, I love to mix such styles with a pair of converse shoes and leather, I said it before, Converse shoes and/or leather can really make almost anything look cool!

HER ER SÅ ZARA TOPPEN I AKTION! Stoffet & blomster printet minder måske lidt om et mormor gardin, men jeg får også tankerne på Stella McCartney’s sommer resort, fra Stellas havefest kampagne i år (se her) Anyhow, jeg elsker at mikse sådan en stil med et par Converse sko og skind, og jeg har sagt det før, Converse sko og/eller skind kan virkelig få næsten alting til at se cool ud!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY I AM WEARING