BALENCIAGA LOVE

IN ACTION!

20130630-230025.jpg20130630-222525.jpg20130630-230013.jpg

Wearing // Blouse: H&M Trend // Denim: Rag&Bone // Clutch: YSL, Saint Laurent // Bracelet & Shoes: Balenciaga // Sunnies: Ray-Ban

SO HERE YOU HAVE THE BALENCIAGA’S IN ACTION.. They are so damn perfect -my new favourite heels! Just got back from my second Tennis lesson (I’ll tell you more about that another time) Now it is time for brunch, and if the rain stops it will also be time for the beach later.. Ciao ciaooo!

HER HAR I SÅ MINE BALENCIAGA’S IN ACTION.. De er virkelig perfekte -mine nye ynglings! Jeg er lige kommet hjem efter min anden Tennis lektion (det fortæller jeg lige mere om en anden gang) Nu er det tid til brunch, og hvis regnen snart stopper, bliver det strand tid senere.. Ciao ciaooo!

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BALENCIAGA LOVE