GRANNY CURTAIN

THE OVERALLS

20130626-195709.jpg

Wearing// Overalls: ZARA // Sandals: Moss Copenhagen // T-shirt: COS // Bracelet: Balenciaga // 

SO A TREND I REALLY LOVE RIGHT NOW, is the overalls trend! This one is from ZARA, and I’ve cut short the length a bit. I love to style this piece, you can really create so many different looks. My next “to do” is to find a black transparent lace top to wear underneath, jump in my Louboutins, and just like that, I am ready for a great night out 🙂

JEG ELSKER OVERALLS TRENDEN, der er i gang lige nu! Jeg har købt de her i ZARA i sidste uge, og har så bare klippet lidt af længden, for at få den lidt kortere. Synes den er så sjov at style fordi man kan lave så mange forskellige looks. Næste “to do” er at finde en sort gennemsigtig blonde trøje, jeg kan bruge indenunder, hoppe i mine Louboutins, og wupti er jeg klar til en lækker aften i byen! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRANNY CURTAIN