THE OVERALLS

TODAY

20130628-231546.jpg20130628-230801.jpg

Wearing // Leather Skirt: H&M Trend // T-shirt: COS // Sandals: Balenciaga // Sunnies: Ray-Ban

TODAY my bff arrived here, and she is staying for a whole week. It is amazing to have her here, and the next week from now is going to be nothing else but girl talks, and tanning at the beach, dinners and lots of great night outs! Btw. If you haven’t noticed, I’ve taken out my extensions again, and even though I hate my hair being that short, Im happy to have it back to natural.

I DAG ankom min bedste veninde hertil, og hun bliver her en hel uge. Så hele næste uge fra nu af er dedikeret til strandhygge, sladder, middage og en masse gode aftener i byen! Btw. Hvis I ikke lige har lagt mærke til det, så har jeg taget mine ekstensions ud igen, og selvom jeg hader når mit eget hår er så kort, så er det virkelig dejligt, bare at være tilbage til det naturlige. Så må vi se, hvor længe det varer denne gang!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE OVERALLS