THE BIG DAY!

THIS SUNDAY

Babyboom

Wearing // Jacket: Day Birger Et Mikkelsen // Denim: ACNE // Shirt: COS // Shoes: SUPERGA // Sunnies: Céline

THIS SUNDAY has been so great! It was amazing to see a very good friend of mine and her new little baby boy. She took a picture of me rolling the pram, so I could sent it to my boyfriend, haha.. Their is still some years to pass though, before I am going down this road 🙂 Happy Sunday!

DENNE SØNDAG har været så skøn! Det var virkelig godt, at se min dejlige veninde og hendes fine nye lille dreng. Hun tog et billede af mig, da jeg rullede med barnevognen, så jeg kunne sende det til min kæreste, haha.. Der går dog nok lige nogle år endnu, før det er min egen, jeg triller rundt med 🙂 Ha en skøn søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BIG DAY!