ROAD TRIP DAY 2

BUDAPEST

20130730-100653.jpg20130730-100718.jpg20130730-100747.jpg20130730-102051.jpg

Wearing // Top: Whyred // Shorts & Cap: ACNE // Espadrilles: Chanel // Bag: GUCCI Soho Disco Bag // Sunnies: Ray-Ban 

 THE LAST DAY IN BUDAPEST, was spent with sightseeing in denim from top to toe. Budapest is such a cozy place with trams and old buildings, wouldn’t mind to go here again . Now I am back in Bulgaria, and this week I am a hostess for 6 beautiful blogger girls from Denmark, (DitteMerete, CilleCathrineKatrineNatascha) who are here on a sponsored vacation. Tomorrow I am taking them on a road trip to Istanbul, stay updated on Instagram!

DEN SIDSTE DAG I BUDAPEST, blev tilbragt med sightseeing i denim fra top til tå. Budapest er en virkelig hyggelig by med sporvogne og gamle bygninger -der vil jeg gerne hen igen en dag. Nu er jeg tilbage i Bulgarien, og i denne uge er jeg værtinde for 6 smukke danske bloggere (DitteMerete, CilleCathrineKatrineNatascha) der er her på en sponsoret ferie med Suncharter.dk. Imorgen tager jeg dem med på en road trip til Istanbul -følg med på Instagram!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROAD TRIP DAY 2