TODAY'S OFFICE

ROAD TRIP

tumblr_mjnmpa1sa11qbnvdao1_500budapest_2528153b roadtrip_full sxsw-roadtrip tumblr_mila935c8V1qjnqapo1_500 tumblr_mozh2oYtTF1rmhhnno1_500 WOB-E.ashx

SO TOMORROW ME AND MY BF ARE GOING ON A LITTLE ROADTRIP TO BUDAPEST…  We are going to meet up with he’s family who are flying from Denmark, to see Formel 1, and just to spent time with them over the weekend. Since there aren’t any direct flights, and I have to be back in Bulgaria this Sunday, we decided to make a road trip from Bulgaria to Budapest. I am looking very much forward to see both Romania and Hungary, since I’ve never been there before. We are leaving tomorrow morning, and will (if everything goes as planned) arrive in Budapest around noon on friday. Very exiting!

I MORGEN SKAL MIN KÆRESTE OG JEG PÅ EN LILLE ROAD TRIP TIL BUDAPEST…. Vi skal dertil for at mødes med hans familie, som flyver fra Danmark, for at se Formel 1, og bare for at hygge med dem weekenden over. Det var umuligt at finde nogle fly der passede, og jeg er nødt til at være tilbage i Bulgarien på søndag, så vi besluttede os for at lave en road trip fra Bulgarien til Budapest. Jeg har aldrig set hverken Rumænien eller Ungarn, så jeg glæder mig helt vildt! Vi tager afsted imorgen tidlig og ankommer (hvis alt går som planlagt) i Budapest, fredag omkring middagstid. Meget spændende!

Pictures: Tumblr 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OFFICE