JUST ORDERED

ROMANIA

20130725-222330.jpg Just checking in with a quick update from our road trip to Hungary. Right now we are at a hotel in Romania, and tomorrow morning we will be on the road again, headet against the final destination, Budapest. It’s been so much fun today, so I am looking forward to yet a day on the road again tomorrow.. NOW I need some sleep, nighty night!

Lige et hurtigt hej, og en lille update fra vores road trip til Ungarn. Vi er pt. I Rumænien, hvor vi overnatter på et hotel, inden vi imorgen tidlig er på vejen igen, på vej mod vores endelige destination, Budapest. Det har været virkelig sjovt i dag, så jeg glæder mig til endnu en dag på vejen igen imorgen.. NU har jeg brug for noget søvn, nat nat!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED