YESTERDAY

BACK!

20130828-174600.jpg20130828-174605.jpg20130828-174620.jpg

WEARING // Skirt: H&M // Top: ZARA // Ballerinas: CHLOÈ // Bag: LOUIS VUITTON 

I AM BACK IN BULGARIA, and I love that the heat is still on here! Tomorrow me and my bf are going to Istanbul to celebrate my birthday, and to get my birthday present, wuhuuu, cant wait! We are going to stay at a fancy pantsy hotel, The House Hotel Nisantasi, and I am looking forward to check it out, especially because it’s placed in the middle of heaven. You can take a look at the video below, if you are curious.

JEG ER TILBAGE I BULGARIEN, og jeg ææælsker at der stadig er sommer hernede! Imorgen tager min kæreste og jeg til Istanbul, hvor vi skal fejre min fødselsdag, og jeg skal have min fødselsdagsgave, juhuuuu! Vi skal bo på et fancy pantsy hotel, som hedder The House Hotel Nisantasi, og jeg glæder mig til at tjekke det ud, det ligger nemlig lige i midten af noget, der kunne være paradis. Hvis I er nysgerrige, kan I se lidt fra hotellet på videoen nedenfor.

1 kommentar

  • Hvor ser det bare lækkert ud! Jeg er sikker på at du bliver fejret på bedste vis 🙂

    Hvor er din nederdel i øvrigt lækker! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAY