BACK!

BIRTHDAY DINNER

20130829-233450.jpg20130830-085526.jpg20130829-233523.jpg

Wearing // Dress: Day Birger Et Mikkelsen // Bag: Louis Vuitton // Shoes: Chloé 

LAST NIGHT WE CELEBRATED MY BIRTHDAY at restaurant Kö?eba?? here in Istanbul. A great  restaurant with turkish specialities, placed in the middle of Nisantasi. It was a perfect evening, and I’ve got the most perfect present from the most perfect boyfriend. I’ll show you more soon!

I GÅR AFTES FEJREDE VI MIN FØDSELDAG, på restaurant Kö?eba?? her i Istanbul. En virkelig god restaurant med tyrkiske specialiteter, med beliggenhed midt i Nisantasi. Det var en perfekt aften, og jeg fik den mest perfekte gave, fra den mest perfekte kæreste (det er han hvertfald lige nu) haha. Jeg viser jer mere senere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK!