I GOT LUCKY!

IT’S A BOY!!!

cchanel2imageccchanelimagechaneeelimageSO HERE IS, WHAT I CALL A PERFECT PRESENT! A little boy, a beautiful little Chanel Boy Bag, that I am sure I’ll love forever. Just like my amazing boyfriend, who gave me this perfect birthday gift, I am for sure going to love him forever to!!! Haha..

SE HER ER, HVAD JEG KALDER DEN PERFEKTE GAVE! En lille dreng, en smuk lille Chanel Boy Bag, som jeg er sikker på, jeg kommer til at elske forevigt. Ligesom min fantastiske kæreste, som gav mig denne i fødseldagsgave, ham er jeg sgu også sikker på, at jeg vil elske forevigt!!! Haha..

10 kommentarer

 • WOW! Stort tillykke med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Taaak, Ida! Det er stadig ikke helt gået op for mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du er en meget heldig pige 🙂 Er godt nok jaloux… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   I knooow! Jeg må være en fantastisk kæreste, hva?! 😉 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow. Sikke en flot gave! 😀 Sød kæreste du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Heelt vildt! Ja, han fik lige en del plus point på kontoen 😉 Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn den er pæn! Det er måske nok den pæneste udgave jeg har set af de modeller der ikke var i sort.
  Tillykke med den og med fødselsdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Det var også kærlighed ved første blik, kan jeg sige dig! Var slet ikke i tvivl om, hvilken der skulle vælges, da jeg så denne.. Og TUSIND tak, Betina 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Må jeg spørge hvad prisen er på en Chanel Boy? Vil gerne selv købe en, når jeg skal til Dubai i oktober, men ved ikke hvor meget jeg skal regne med at give. Vil gerne have den originale sorte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Det må du hvert fald 😉 Den lille ligger til ca 18.000 dkr, men det kan variere meget alt efter valuta kursen, når du køber den i udlandet. I dubai skal du nok regne med min. 18.000 for den lille hvert fald 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I GOT LUCKY!