#ITSMYBIRTHDAY!

YESTERDAY

20130827-140920.jpg20130827-140926.jpg20130827-140859.jpg

WEARING// Hoodie: H&M // Pants: RODEBJER // Bag & Passport Holder: LOUIS VUITTON // Shoes: CHLOÈ 

 

SO, YESTERDAY I ENDED UP CELEBRATING MY BIRTHDAY AT BERLIN AIRPORT 🙁  Our flight was very delayed, so we didn’t arrive before 1pm. Well,  we chose to get the best out of the day, and had a great day after all. We are going to celebrate my birthday on Thursday in Istanbul instead, so actually I am just lucky to get 2 days, where I can say “well, its my birthday, so I decide” Love it!

I GÅR ENDTE JEG SÅ MED AT FEJRE MIN FØDSELSDAG I BERLINS LUFTHAVN 🙁 Vores fly var meeeget forsinket, så vi ankom ikke før kl 1 i går nat. Vi valgte heldigvis at få det bedste ud af dagen (positive typer!) Så havde faktisk en hyggelig dag alligevel. Vi fejrer dog min fødselsdag på torsdag i Istanbul i stedet for. Så jeg er faktisk ret heldig, at jeg får hele 2 dage, hvor jeg kan sige”Det er min fødselsdag, så jeg bestemmer” Æææælsker det!

2 kommentarer

 • Lv tasken er lækker, hvad koster sådan en sag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Betalte i Tyrkiske penge, så kan ikke huske det præcist, men mener det var 14.000Dkr.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#ITSMYBIRTHDAY!