TODAY'S FEET

HAWDY

20130926-112023.jpg

20130926-112157.jpg

20130926-112031.jpg

 HAWDY COWBOYS

Lige en lille hilsen fra landet! Jeg nyder det helt vildt, men glæder mig godt nok til, at komme tilbage til min egen hverdag igen, og ikke mindst til, at flytte ind i lejligheden i Tyrkiet. Well, jeg har lige en dag mere på landet, og så tager jeg ind til Aarhus igen imorgen, hvor resten af ferien i Danmark bliver tilbragt. Jeg har lidt flere “bonderøvs” billeder i farver på vej til jer. Stay tuned! 🙂

HAWDY COWBOYS

Just checking in with a little greeting from the countryside in Denmark! Really enjoying it out here, but I am also looking a lot forward to get back to my own life again. I’ll check in again soon with some more “farmer” pictures in colours. Stay tuned! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S FEET