HAWDY

TODAY

20130926-120640.jpg

20130926-120646.jpg

20130926-120654.jpg

Wearing// Cardigan: H&M // Sweatshirt: Givenchy // Pants: Hunkydory (from here) // Boots: Hunter // Sunnies: Ray-Ban

I DAG

Er sidste feriedag på landet hos min svigerinde, på hendes fantastiske hundepension. Jeg ELSKER dyr, så det er altid så hyggeligt at være her! Det jeg har på på billederne, har stort set været min uniform herude hele ugen, udover de par gange, hvor jeg er flygtet ind til byen for, at få en take away kaffe. Speaking of, jeg glæææder mig take-away kaffe, HVER dag i næste uge! 🙂

TODAY

Is the last vacation day, at my sister in laws’ dog kennel, at the countryside. I LOVE animals, so its always amazing to stay here! The clothes I’m wearing at the pictures, has more or less been my uniform all week.. Looking forward to wear something else, and to drink take away coffee every single day next week in the city! 🙂

2 kommentarer

 • anonym

  Er cardiganen ny? Og hvilken H&M butik har du købt den i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Købte den før sommeren i H&M på strøget i KBH, men så den forleden i Aarhus i en lys farve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAWDY