THURSDAY CRAVINGS

SAME SAME, BUT DIFFERENT!

20131027-125047.jpg

20131027-125038.jpg

Wearing // Shirt: Zara // Pants: Acne // Shoes: Chanel // Bag: Gucci Disco Soho 

SAMME SKJORTE & TASKE

Som sidste outfit, (faktisk også samme dag) men da solen var på vej ned, og det blev noget køligere,byttede jeg mine Birkenstocks og shorts ud med mine Acne Pop Betty jeans og Chanel espadrilles. Tror jeg skal have gang i mit Spejlrefleks kamera igen i stedet for de dårlige Iphone billeder, hvertfald når solen er gået ned.. Jeg føler mig bare som en kæmpe turist med det det store kamera! Burde måske kigge efter et alternativ? Nogen ideer til et spejlrefleks, man ikke får dårlig ryg af at bære rundt på? 🙂

SAME SHIRT AND BAG

As the last outfit I’ve shown you (actually also from the same day) but when the sun went down, and it got colder, I switched my Birkenstocks and shorts with my Acne Pop Betty jeans and Chanel espadrilles. 

Samme skjorte og taske

3 kommentarer

 • Louise

  Hvad koster Gucci Disco Soho nede i Tyrkiet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ella

   Priserne er generelt de samme, som i DK på designer ting her i Tyrkiet (hvert fald i Istanbul, hvor jeg shopper) Men lige nu er kursen ret lav, så jeg kom af med ca 3800 for den sorte i Istanbul, hvor jeg i London kom af med 5000 for den røde.. Så der er lidt at spare pga kursen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   ja der er da lidt at spare 🙂 hvordan er det ang. at tage det med til dk? for så kan det være jeg kan lokke lidt med min veninde pernille bruun nu hvor hun er dernede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THURSDAY CRAVINGS