SATURDAY

MORNING SMOOTHIE

20131127-170721.jpg

20131127-170704.jpg

NÅÅÅ MEN 

Så begynder I sgu at få madindlæg også! 🙂 Jeg er stor tilhænger af Raw Food (uden at være fanatisk) så det er nok primært det, jeg kommer til at dele med jer.. Så må I love at sige fra, hvis det kommer til, at handle for meget om mad herinde!

Back to the food.. Denne smoothie er min ynglings morgen smoothie, og den mætter næsten en hel dag!

Opskrift til 1 pers // Soya eller mandel mælk // 1,5 håndfuld frossen spinat // 1 banan / 1 lille håndfuld havregryn // 1 tsk. kokosolie // lidt mynte // 2 spsk.  vanilie protein pulver // 1 spsk. hørfrø 

Alle ingredienser blendes sammen til den ønskede konsistens.

Hvis den ikke behøver at mætte for meget, og man har lyst til lidt syndigt, kan man med fordel undlade havregryn, og tilsætte lidt mørk rå chokolade (jeg plejer at smide chokoladen i blenderen, når den ønskede konsistens er opnået, så chokoladen ikke bliver blendet helt ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY